Assemblees

Assemblea General - CxC [7/02]


Convoquem assemblea general de Compromís per Cerdanyola per dissabte dia 7 de febrer a les 10 al local (C/ Pintor Togores 42).

Aclariment sobre informacions aparegudes recentment a la premsa


En relació a la informació apareguda al mitjà de comunicació local Cerdanyola.info sobre la convocatòria d'Assemblea Ciutadana per part del nucli local de Podem, el Compromís per Cerdanyola volem fer algunes puntualitzacions

Les CAV celebren la seva assemblea general aquest dissabte 28 de setembre


El tema principal de la trobada serà el debat sobre el paper de les CAV als diferents processos de transformació social, unitat popular i de l'esquerra alternativa que han anat sorgint els darrers anys.

[19/01 10h] Assemblea general del Compromís per Cerdanyola


El proper dissabte 19 de gener a les 10h tindrà lloc l'Assemblea General del Compromís per Cerdanyola on abordarem el debat sobre qüestions organitzatives del nostre col·lectiu, i alhora planificarem la feina per a aquest nou any polític.

Les CAV defineixen les línies estratègiques de futur en una Assemblea General


Un dels principals objectius que es marquen les CAV pels propers mesos és millorar les relacions entre els diferents col·lectius i moviments socials que lluiten i treballen dia a dia contra les polítiques de retallades i desmantellament del serveis públics, les agressions del sistema capitalisme més salvatge contra la classe treballadora i el territori, i en definitiva totes aquelles entitats amb qui compartim lluites i objectius.

Assemblea General del Compromís per Cerdanyola


Es convoca la tercera part de l'assemblea/tancada general del Compromís per Cerdanyola

Dia:dissabte 3 de novembre de 2011
Lloc:local del Compromís per Cerdanyola - Pintor Togores, 42
Hora: 10h.

Assemblea municipal de setembre


El proper dimecres 26 d'octubre a les 19h tindrà lloc l'Assemblea Municipal on debatrem i acordarem els posicionament del Compromís per Cerdanyola de cara al Ple Municipal ordinari de dijous 27 d'octubre.

Podeu consultar l'ordre del dia del plenari a la secció d'arxius adjunts.

El Compromís impulsarà una mesa per debatre i elaborar propostes polítiques "anti-crisi"


El Compromís per Cerdanyola celebrava dissabte 8 d'octubre una nova assemblea general, en la que es van tractar temes de caràcter organitzatiu i la planificació del treball dels propers mesos.

L’assemblea de les CAV fixa línies de treball


El passat cap de setmana es va realitzar a Castellar del Vallès l’assemblea anual ordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès, amb la intenció d’acordar les línies generals de treball per als propers anys, després de l’augment de vots i de regidors i regidores obtinguts a les darreres Eleccions Municipals.

ASSEMBLEA GENERAL COMPROMÍS per CERDANYOLA


Es convoca la segona part de l'assemblea/tancada general del Compromís per Cerdanyola

Dia:   dissabte 8 d'octubre-11
Lloc:  local del Compromís per Cerdanyola - Pintor Togores, 42
Hora: 10h.

Assemblea municipal de setembre


El proper dimecres 28 de setembre a les 19h tindrà lloc l'Assemblea Municipal on debatrem i acordarem els posicionament del Compromís per Cerdanyola de cara al Ple Municipal de dijous 29 de setembre.

Tant aviat com es convoqui oficialment el ple, penjarem l'ordre del dia a la secció d'arxius adjunts.

Assemblea-tancada del Compromís per Cerdanyola


El proper dissabte tindrà lloc una assemblea-tancada per planificar el pla de treball per a la nova legislatura i analitzar la necessària estructura organitzativa interna per dur-lo a terme.

DIA: Dissabte 2 de juliol
HORARI: 9:30h-18h
LLOC: Centre cívic de Serraparera (pl. Universal)

Assemblea General, diumege 29 de maig a les 10:00h


Es convoca Assemblea General per valorar els resultats de les Eleccions Municipals del passat 22 de maig i elaborar el full de ruta fins al ple d'investidura, que tindrà lloc el proper 11 de juny.

DIA: Diumenge 29 de maig
HORA: 10:00h
LLOC: Local del Compromís per Cerdanyola (C. Pintor Togores 42)

Assemblea General, dissabte 22 de gener a les 10:00h


El proper dissabte 22 de gener a les 10:00h tindrà lloc l'Assemblea General del Compromís per Cerdanyola al Casal Popular i Cultural La Clau (C. Verge del Pilar 43).

Assemblea General, dissabte 18 de desembre a les 10:00h


El proper dissabte 18 de desembre a les 10:00h tindrà lloc l'Assemblea General del Compromís per Cerdanyola al Casal Popular i Cultural La Clau (C. Verge del Pilar 43).

Contingut sindicat