Amèrica Llatina

[Actualització] Acte polític i de suport a la Revolució Bolivariana


ATENCIÓ, CANVI D'UBICACIÓ!!! L'acte tindrà lloc el proper dijous 6 de juny a les 19h al Casal Popular i Cultural La Clau.

Hugo Chávez guanya per més de 10 punts de diferència les eleccions a la presidència de Veneçuela


El reelegit president ha estat acompanyat durant la jornada electoral per personalitats com Ignacio Ramonet, director de Le Monde Diplomatique a l'Estat espanyol, Rigoberta Menchú, líder indígena Premi Nobel de la Pau o Piedad Córdoba, advocada pels drets humans a Colòmbia.

El nou ROM una oportunitat per a la democràcia participativa


[Sebas Justicia]

L'any passat es va proposar al Ple de l'Ajuntament l'elaboració d'un nou Reglament Orgànic Municipal ROM que substitueixi l'actual aprovat al 1986. Aquest reglament és la carta de normes per la qual es regula segons l'ordenament jurídic en vigor, el funcionament de les diferents figures institucionals d'un consistori com ara l'alcaldia, les regidories, el ple, les diferents comissions o la participació ciutadana entre altres.

CUBA: Consolidando la revolución


El Casal de Cuba de Sabadell tiene el placer de invitaros al acto Consolidando la revolución. Contaremos con una invitada especial, Aleida Guevara March.
 
Además, el acto contará con la participación de los consules de Cuba (Iraida Guerrero), Bolivia (Alicia Muñoz) y Venezuela (Jorge Recio).
Contingut sindicat