Activitat al carrer

Acte CxC: "Dos anys transformant Cerdanyola"


Dos anys transformant Cerdanyola, dijous 13 de juliol a les 21.30 als jardins de Ca n'Ortadó (plaça Sant Ramon)

"Cerdanyola Decideix" prepara una Diada reivindicativa


"Cerdanyola Decideix", amb la participació de les persones, col.lectius i partits que hi donen suport, realitzarà el proper dissabte 10 de setembre un conjunt d’activitats emmarcades en la celebració de l’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Es tractarà d’una celebració unitària a la plaça Abat Oliba, que posarà l’accent en la reivindicació de les llibertats del nostre país, i en la defensa de la nostra llengua i la nostra identitat, novament amenaçades de mort des de Madrid.

Èxit de participació al primer sopar-festa de les CAV


Més de 100 persones de totes les Candidatures Alternatives del Vallès es van aplegar divendres dia 8 de juliol a Ripollet per tal de celebrar el primer sopar-festa de les CAV.

Èxit de la IV Bicicletada de les CAV


Cerdanyola acollia el passat diumenge la IV Bicicletada pel Vallès, en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. Uns 500 cicletes provinents de Castellar, Sabadell, Barberà, Ripollet, Badia, Rubí i Cerdanyola van recòrrer els carrers de la ciutat en una ruta que va finalitzar al Parc de la Riera, a Canaletes, on les participants van poder gaudir d'un refrigeri. La jornada va finalitzar amb la lectura d''un manifest en defensa d'un altre model de mobilitat més sostenible.

 

IV bicicletada pel Vallès


El proper diumenge 10 de juliol tindrà lloc la IV Bicicletada en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. Aquesta jornada reivindicativa i lúdica organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) enguany finalitzarà a Cerdanyola.

El punt de trobada local és a la plaça Abat Oliba a les 11:00h, on ens trobarem amb els i les ciclistes que vindran d'altres localitats del Vallès (Badia, Barberà, Castellar, Ripollet, Rubí i Sabadell). Conjuntament farem un recorregut pel nucli urbà de la ciutat fins arribar al Parc de la Riera (Canaletes).

Sopar de les CAV a Ripollet


El proper divendres dia 8 de juliol, a partir de les 20 h, tindrà lloc a Ripollet el sopar de les CAV, dins dels actes del cap de setmana de les CAV que culminaran amb la bicicletada a Cerdanyola de diumenge dia 10.

 

Hi haurà musiqueta en directe, suculent sopar, algun parlament i molta estona per xerrar, intercanviar i estar a gust plegats i plegades. L’acte serà a Ripollet, a la plaça 11 de Setembre, 7, davant del Teatre del Mercat Vell i la seu del COP.

Intentarem que surti de franc, potser caldrà pagar la beguda.

Compromís vol activar una participació ciutadana real


Compromís per Cerdanyola convocava als veïns de Cerdanyola a un sopar d’inici de campanya a la plaça de Jaume Grau, en el decurs del qual es presentava un vídeo on es recullen les línies bàsiques del seu programa electoral i es manifesten algunes de les inquietuds de part de la ciutadania.

Sopar d'inici de campanya


DIA: Divendres 6 de maig
HORA: A partir de les 20:30h
LLOC: Plaça Jaume Grau i Altayó (Plaça de la Música)

PREU: 6€ (hi haurà opció vegana)

Sant Jordi 2011: visita la nostra paradeta


El proper dissabte 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, el Compromís per Cerdanyola muntarem paradeta a la Plaça Abat Oliba, on  trobareu venda de llibres nous i de segona ma, i també intercanvi de llibres. Gaudeix de la Diada amb nosaltres.

Vine a la inauguració del nostre local


El proper diumenge 27 de març, a partir de les 11:30h, tindrà lloc la inauguració del local del Compromís per Cerdanyola (C. Pintor Togores 42). Vine i gaudeix amb nosaltres d'un aperitiu de germanor on passarem una bona estona, debatrem, xerrarem i finalment brindarem per la campanya electoral que tot just comencem.

T'hi esperem!

El Compromís per Cerdanyola engega el curs polític amb un sopar


Més de 50 persones s'apleguen el passat dissabte dia 2 d'octubre a la Plaça Jaume Grau i Altayó (també coneguda com Plaça de la Música) en el sopar organitzat per la candidatura unitària d'esquerres Compromís per Cerdanyola (CpC).

Sopar d'inici de curs 2010-2011


DIA: DISSABTE 2 D'OCTUBRE DE 2010
HORA: A PARTIR DE LES 20:00H
LLOC: PLAÇA JAUME GRAU I ALTAYÓ (PLAÇA DE LA MÚSICA)

PREU: 7€ (hi haurà opció vegana)

 

Durant el sopar es farà un breu acte polític de presentació del nostre projecte i del pla de treball per al curs 2010-2011. Posteriorment hi haurà música, mojitos, servei de barra i més... perquè totes i tots ens ho passem d'allò més bé.

T'hi esperem!!
 

El Compromís per Cerdanyola commemora la Diada a peu de carrer


Durant tot el matí la gent del Compromís ha estat repartint informació sobre la seva proposta política per al poble, sobre la situació inexplicable d'endarreriment de les obres del nou hospital comarcal i la lluita per a que aquest equipament sigui públic i parlant amb els veïns i veïnes de les mancances de Cerdanyola.

En marxa una campanya d'apropament als barris


El Compromís per Cerdanyola ha iniciat una campanya d'apropament als barris de Cerdanyola. Aquesta és la primera de les campanyes que el col·lectiu impulsarà dins del marc de treball i elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del proper any.

El Compromís per Cerdanyola va estar present a la diada de Sant Jordi de la ciutat


Com cada any arriba Sant Jordi, un dels dies més bonics de l'any, un dia de colors i somriures. Per això el Compromís no va voler perdre l'oportunitat de sortir al carrer i donar-se a conèixer en una data senyalada on la gent surt al carrer i passeja, regala llibres i roses i aprofita per petar la xerrada amb amics i coneguts a les diferents parades del centre de la ciutat.

Contingut sindicat