Actes públics

[21-M] Debat: "És legítim pagar milions d'euros als bancs mentre es retallen els serveis públics?"


El Compromís per Cerdanyola us convidem a participar un debat obert sobre el deute públic que realitzarem el proper dimecres 21 de març a les 18:30h a l'Ateneu de Cerdanyola.

Aquest acte està emmarcat en la campanya que hem iniciat a favor de l'impagament del deute bancari per part de l'Ajuntament, un deute que ens suposarà enguany una factura total de 7 milions d'euros. Una sagnia inacceptable en l'actual context de retallades en la despesa social, des de l'àmbit municipal fins a l'autonòmic i l'estatal.

[18-N] Sopar-tertúlia: "Parlem del 20-N"


Us convidem aquest divendres a un "pica-pica-sopar" durant el que compartirem impressions pel que fa a les eleccions generals del proper dia 20 de novembre, del proper diumenge.

Que cadascú porti alguna cosa, el Compromís per Cerdanyola posarà la beguda. Ens trobarem, petarem una mica la xerrada i compartirem visions de forma informal sobre els comicis de diumenge.

Animeu-vos! Us hi esperem.

LLOC: Local del Compromís (C/Pintor Togores 42)
HORA: A partir de les 20h
DIA: Divendres 18 de novembre

Acte de final de campanya


DIA: Divendres 20 de maig
HORA: 18:00h
LLOC: Jardins del Museu de Ca n'Ortadó

Event al Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=200960286611887

Trobada amb veïns i veïnes de Montflorit


DIA: Dijous 12 de maig del 2011
HORA: 20:00H
LLOC: Centre Cívic de Montflorit

Compromís vol activar una participació ciutadana real


Compromís per Cerdanyola convocava als veïns de Cerdanyola a un sopar d’inici de campanya a la plaça de Jaume Grau, en el decurs del qual es presentava un vídeo on es recullen les línies bàsiques del seu programa electoral i es manifesten algunes de les inquietuds de part de la ciutadania.

Sopar d'inici de campanya


DIA: Divendres 6 de maig
HORA: A partir de les 20:30h
LLOC: Plaça Jaume Grau i Altayó (Plaça de la Música)

PREU: 6€ (hi haurà opció vegana)

Cine-fòrum: La salut com a negoci d'uns pocs


El proper dimarts 26 d'abril a les 18:30 organitzarem un cine-fòrum al voltant del procés de privatització de la Sanitat Pública, enmarcat en l'agenda d'activitats de la 12a Festa Major Alternativa. L'activitat començarà amb la projecció de "SICKO", de Michael Moore. Posteriorment es donarà pas a un debat sobre la mercantilització de la salut i les alternatives que, des de l'àmbit municipal, es poden impulsar per fer-hi front. L'activitat tindrà lloc al local del Compromís per Cerdanyola (Pintor Togores 42).

Trobada amb veïnes i veïns de St. Martí-Xarau


Aquest proper dimarts visitarem el local de la AVV Sant Martí del Sot de Can Xarau per presentar el nostre projecte polític a les veïnes i veïns del barri i debatre conjuntament les diferents problemàtiques i necessitats del barri.

DIA: Dimarts 12 d'abril del 2011
HORA: 19:00h
LLOC: AVV St. Martí del Sot de Can Xarau (C. de la Pau, 41)

Us hi esperem!

El Compromís per Cerdanyola presenta públicament les seves candidates i candidats


L'acte celebrat el passat dissabte 2 d'abril al Pla de les Alzines (plaça del mercat de Les Fontetes), va comptar amb diferents activitats, infantils i també per als més grans, i va culminar amb la presentació de la candidatura, un projecte que vol aportar idees i propostes valentes pensades per al bé col·lectiu.

Presentació pública de la candidatura


El Compromís per Cerdanyola us convidem a participar a l'acte de presentació pública de les nostres candidates i candidats, persones honestes, compromeses i lluitadores.

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 2 d'abril a partir de les 10:30h al Pla de les Alzines (Plaça del Mercat de Les Fontetes).

El Compromís per Cerdanyola inaugura el seu local


El Compromís per Cerdanyola va inaugurar el passat diumenge 27 de març al migdia la seva seu, situada al carrer Pintor Togores 42, amb un “vermut”. Prop d'un centenar de persones van passar pel local del Compromís per saludar, conèixer de prop el projecte i les persones que el formen i passar una bona estona d'un migdia de diumenge molt agradable.

Municipals 2011, nou repte per a les CAV


Les Candidatures Alternatives del Vallès han presentat aquest passat divendres 25 de març la seva nova coalició comarcal per a les eleccions municipals del proper mes de maig. En un ambient dʼoptimisme les CAV es van presentar públicament amb un acte auster i àgil.

Trobada amb veïnes i veïns de Serragalliners


Aquest proper dimecres visitarem el local de la AVV Serragalliners per presentar el nostre projecte polític a les veïnes i veïns del barri i debatre conjuntament les diferents problemàtiques i necessitats del barri de Serragalliners.

DIA: Dimecres 9 de març del 2011
HORA: 20:00h
LLOC: AVV Serragalliners (C. Sant Camil 16)

Us hi esperem!

Contingut sindicat